Tuesday, December 7, 2010

Upgrade myself

My lecturer pernah cakap..

Nak ubah sistem atau software senang je. Tukar sana sini dah jadi dah. Kalau sistem tak ok atau tak berjalan lancar boleh je ubah mengikut kehendak..

Kalau anti virus tu senang je, click update terus automatik kan?

Tapi bila bab nak ubah manusia tu yang paling susah.

Nak upgrade manusia ni susah kan? Kadang-kadang kita bertindak bukan mengikut akal yang waras ataupun yang sepatutnya..


I cudnt agree more!


Tapi dah nama manusia yang tak sempurna. Sentiasa melakukan silap. Bezanya sama ada kita mahu terus menerus melakukan kesilapan itu atau 'upgrade' ourself to be a better person??


Ask urself.

.....................................

Em.. Really hope I can be THE BEST for people. Especially to hubby and family.


Ameennnn!
Sent from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails