Thursday, November 4, 2010

surprise tak menjadi?

uh, aku ni suka tul buat title entry dengan ada question mark. hahaha..


hari ni pepagi bangun kalut nak ke fakulti. ada diskusi. dari pagi sampai laaa ke petang. letih!


actually, since husband takde, aku merancang nak surprise kan sedikit kat dia. Bukan apa, just ubah beberapa barang dalam rumah, beli beberapa barang baru dan susun jadi lebih menarik kedebaboomm!


uh, dun wory. aku rasa dia takde masa nak baca blog aku ni kat sana. ;)


hahaha...tapi sofa belum ada ye. later later la sebab aku rasa sofa akan menyempitkan lagi ruang yang cukup kecik ni. sementara masih berduaaa ;)



aku ada beli balang kaca bulat plus seekor ikan emas yang boncit tu...comel je kaannn..


naakkk sangat bela kucing. huhuhu..anak kucing kekecik tu. comel je kalau ada kucing kan..besh..tapi sape nak sedekah anak kucing kat aku ek??


kalau ada anak kucing comel, bagila kat aku..sekor pon jadilaaaa


oh, balik citer pasal ikan tu...


tapi belum sempaat laaa husband aku balik tengok, ikan tu mati daaa pagi tadi masa aku dok kalut-kalut tu. huaaaaa!!!!! sedih plak. sebab ikan tu laaa jadi kawan aku. dia pemalu. kalau aku datang dekat dengan balang tu dia akan menyorok. hehehe..tapi dah mati la pulaaakkk.. huhuhu..kalau sempat boleh beli lagi ikan tu tapi aku tak tahu kedai ikan kat mana area rumah nih.. sedih betol.


nak ambik gambar pun tak sempat tau! sob sob sob



akan ku cari pengganti mu ya ikan! ;)


0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails