Thursday, November 18, 2010

Slow lagik!

Bila internet di perlukan dengan segera masa tulaaaaa dia nak buat problem tau!

Customer ramai order last minute for this week. Aku ada lebih 5 gift set tuk dibuat.alhamdulillah siap dan sumanya gojes2 belaka. Ahahaha..puji sendiri plaks. ;) yupp based on pujian org laaa..

Biasanya lepas aku buat, ambik gambar,edit n buh watermark baru upload kat fb. Then tag sape yang berkaitan. Takut plak nak tag sembarangan orang..huhu

aku nak upload gambar kat fb punyaaaalaaa berjangggut baru siap apetah lagi nak update entry blog-blog.

Tengok gambar tu, still loading lagi.


Aku upload then tertido for few hours. Barulaaa setel. Punya melampau tahap slownya. Kura-kura or siput tuuuuuttt tu pun xmcmni tau!

Barula aku paham org duk hangin dengan berokband ni. Yela, dulu dok kg pakai streamyx jek. Jarang buat hal. Skg ni baru merasa hangaat hati dengan jalur lebar ni.

Oklah, once da ok aku upload lagi nanti. Nk letak gambar cun-cun cket. Hehe
Sent from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails