Tuesday, November 16, 2010

raya dan kura-kura???

ape kaitan raya dan kura-kura nih????

yelah, esok kan raya.



takde feel nak raya sebab husband tak cuti. dan kepala otak aku tengah pening dengan macam-macam yang zaaaasss!!! sekelip mata @ tetiba saja jadi. huhuhu..lomah jantung den!


hari ni super duper busy tak hingat lah! cam nak putus kaki dan tangan nih. tetiba ramai pulak order choc gift set last minute. Maka, dengan sepantas mungkin buat. rezeki tak baik tolak kan? as long as aku masih mampu nak buat..insyaAllah..


dalam tengah sibuk-sibuk ni laaaa tenet buat problem tau! slow tak hingat! macam kura-kura. yelah, aritu cam siput tuuuuutttt, kali ni upgrade sikit, kura-kura. siang menatang ni suma jadi mangsa. nasib kau laaaa ;)



at the same time, sibuk dengan hal rumah. oh, ada story tak best pasal 'baiti jannati' nih. huhuhu..will story bout it later, i promise! sangat tak best untuk aku. huhu ;(



oh, di sebabkan kebusyan yang melampau, aku tak ingat nak makan nasi langsung. just makan twisted fries pagi tadi as brunch dan petang hanya minum susu segar till now. aiseh, boleh kurus gua camni! ;)



di kesempatan ini juga, aku ingin mengucapkan selamat hari raya aidiladha untuk semua muslimin dan muslimat..maaf zahir batin. :)


moga-moga raya korban kali ini membawa makna buat kita semua..


ps: now aku plak yang dah jadi slow cam kura-kura. ;(

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails