Monday, November 15, 2010

cinta syyy!!????

adoi adoi adoiiiiiiiii



ape motif cerita 'cinta syyyyyyy' mereka di gembar-gembur kan??


aduhai..



propaganda ke?


kot ye kalau betul hanpa bercinta, tok sah la nak bukak aib 'orang' tu sampai macam tu. she's a public figure. mantan permaisuri agong lagik.


motif???




baca di sini



ke ini salah satu cara blogger ni nak naikkan traffic blog dia ek?????



gila publisiti murahan betul!


entrynya dah sampai masuk part 6 lagi.


kalau rajin, korang baca la suma. aku tatau nak cakap hape skandal skandal nih. macam-macam hal laa



0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails