Friday, November 26, 2010

mertua vs menantu I

sementara tunggu husband ambik mak dan adik-adiknya di LCCT, aku di rumah sibuk memasak for late supper. sian my MIL tak makan lagi. my parents sudah selamat kebabommm! tido! ;) mereka memang tak leh tido lewat. kul 10malam tu dah kira lewat da..



menu for supper


udang besar masak lomak cili api

kangkung goreng belacan

ikan selar digoreng garing


hehehe..nyummmy!


for dessert plak, blueberry cheesecake. ada resepi kat previous entry.


terharu MIL tengok menantu kesayangan dia nih masak macam-macam walaupun dah pagi buta! hahahaha..tetengah malam aku dok ketuk lesung batu tu ha..sian my parents tido tak lena. hehehe

pukul 2 baru la MIL n adik-adik husband selamat sampai dirumah. flight adik delay dari KK. biasalah airasia nih. kalau hujan sikit terus delay. takpe..yang penting mereka selamat sampai.


kalau ikutkan plan MIL, dia nak stay semalam je. jumaat malam dah nak balik ke kangar semula. sebab banyak jemputan kenduri semua. Tapi aku dan husband pujuk suruh stay sampai ahad. tapi tak dapat. sabtu malam mak dah balik. kira okaylaa kan..hehe


apa aktiviti kami on friday and thursday???


besh wo!


will story bout it later k!


happy weekend peeps!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails