Friday, September 3, 2010

update @ class

Orang lain sibuk-sibuk menguli tepong buat kuih, mop lantai satu rumah, pasang langsir..aku duk pecut kereta nak pergi kelas. huhu..

and now update kat dalam kelas. Kalau ikutkan hari ni takde kelas pun cuma ada satu talk pasal satu software untuk buat thesis nih.


Memang killing the moOd betol.


Sungguh la..moOd raya tak sampai lagi. I am not sure why. Aku takde shopping ape sangat untuk raya kali ini. Walaupun pertama kali beraya sebagai isteri orang. Just beli beberapa helai tudung plus tudung yang MIL belikan masa balik aritu.


Baru teringat yang aku takde beli stok kuih untuk kat rumah sendiri. huhuhu..so sad! korang kalau datang rumah aku confirm xde kuih raya. Maybe i'll ask mak to buy kuih yang sedap-sedap later. hihi


owh..im looking forward tonight as ive plan something for my husband. ngeee ;))) will update bout it later k!


selamat bercuti!!




0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails