Monday, September 27, 2010

tiba-tiba terasa seperti tidak cukup 24jam sehari



Lamanya tak berhapdet blog ni??!!!! huhuhu..terasa banyak pulak sawang kat rumah aku nih.

hah! hambik kau! sebelum ni rasa macam terlebih-lebih masa tu..sampai dok asyik tido je keje nya kalau takde kelas. (huh, kantoi!) Sekarang ni rasa macam tak cukup pulak 24jam sehari tu.

Cant imagine kalau aku dah bekerja sepenuh masa, plus belajar (owh, lambat lagi nak habis..), plus ada anak nanti..(ameeennnn!)..huaaaa...!!!

Sekarang ni, aku tengah sibuk dengan assignment, presentation dan exam. Lagi sebulan setengah dah nak habis semester 1. So, macam-macam benda nak
setelkan. Busy tambah lagi dengan order choc yang tak putus-p
utus. alhamdulillah...rezeki kan? sampai tak tido ke subuh semata-mata menyiapkan order choc tu. yeah, aku buat sorang-sorang..takde assistant lagi. kadang-kadang je husband tolong. Tapi dia pun dah super duper keletihan dengan kerjanya tu.


minggu lepas, husband dapat lebih kurang 10 invitation open house
..tapi yang dapat kami attend cuma 2 termasuk satu di kl golf country club.

(pic-with husband's friends)

then, hari ahad wedding my friend kat kampong. sebelum pegi open house sibuk d
engan delivery choc kesana sini..my parents balik johor pulak. so dapat jumpa sekejap je.


(pic-congrats to both of you)

tak sabar pulak nak tunggu bila husband boleh cuti lelama. Dia hutang 'honeymoon' dengan saya nih! huhuhu..kami masih belom dapat ber
cuti lagi.. ;((


okay..tu je yang sempat nak cerita. tunggu la lepas habis exam ni mungkin mood baru seronok nak mengarang.. :)




0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails