Tuesday, September 21, 2010

back to reality

yeah..minggu ni ramai dah mula kerja. kebanyakan ambik cuti seminggu kan? aku cuti 2 minggu. hee..minggu ni dah mula kuliah seperti biasa..plus dengan assignment plus presentation plus exammm!!!


huaaa..


mana best? kerja ke belajar?


hehehehe..


dok uma juga laa yang besh!


hahaha..


pastu nak makan ape??


huuu~~



baru tadi dapat email from my leader in our group. sudah bising-bising. he's from oman. group aku nih international..macam-macam negara ada so macam-macam pe'el ada. adatlah kerja berkumpulan ni kan? seriusly aku rasa SANGAT TAK ENJOY masuk kelas tu. bosaaaannn sangat-sangat.


Banyak sebabnya. First, kelas terlalu ramai. Susah nak fokus. Kelas master ni aku rasa memang sangat TAK SESUAI kalau ramai-ramai..20 orang pun dah kira ramai. but what to do..huhu..ada satu kelas ni, just 5 orang je. pergghhhh! seronok betul. Sampaikan 3 jam tu rasa macam tak cukup je. Tak terlalu skema..tak terlalu ikut protokol. Kami boleh makan dan minum sambil belajar. soooo relaaaaax! kerjanya banyak gak but ape yang kami dapat dari kelas tu banyak sangat membantu..dan belajar banyak perkara...


apa-apa pun aku berharap dapat habiskan dengan baik dan cemerlang.


okay. enuf pasal study.


oh, korang jangan lupa jengah blog coklatku. hehe..sudah banyak yang menempah. Alhamdulillah..syukur~



bila bosan-bosan..leh buat coklat..

bila tensen-tensen..leh makan coklat..

hehehe


kalau nak order, jangan malu-malu tuk email ya!

izy_anmz@yahoo.com


insyaAllah akan balas secepat mungkin..







0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails