Tuesday, August 17, 2010

my first album

Baru balik dari KL ambik mock up album dan gambar yang ditempah last week.


Actually ni the first mock up album yang aku buat. Sebelum ni tak pernah buat. Lama bertangguh nak siapkan album customer. Akhirnya siap jugak. Hasilnya memuaskan hati dari segi kualiti album dan gambar. Hujung minggu ni dah boleh hantar.

Yay!

Lepas ni boleh buat album sendiri pulak. Tapi nak try buat custom album.


alhamdulillah. Sekarang aim nak buat promosi lebih sikit. ;)


moga-moga dimurahkan rezeki. Ameen..


sikit-sikit lama-lama jadi bukit.


...............................
updated (18/08/10)
baru dapat upload pic

ni covernya..




album ni size 13x13 inc
muat untuk hampir 150++ keping gambar size 4R

ini antara isi dalamnya..

aku suka pic kat sini. Agak susah nak suruh mereka posing. Acuh tak acuh..tapi ok la..berjaya gak dapat ambik scene yang menarik. ;)



2 comments:

aNIe said...

Syian le orang tu...selalu aje berbuka sensorang je...

Okay nanti upload album ye...akak nak tengok...

leeya said...

huhu..dah hari-hari kena buka sorang2 akakku..

xpelah..dah biasa.husband cari rezeki.cukup bulan leh paw dia lagi.hihihi

okay akak..nnt saya upload ye album nya.. :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails