Sunday, August 8, 2010

am I nOrmal??

uh..now its 330 am. and Im still awake. Mata masih segar bugar.



Konon nak tidur awal, tapi puas golek sana golek sini..masih tak boleh tidur.



Sungguh aku rasa hidup tak serupa normal. Aiseh. eyebag dah makin jelas. Husband pun dah tegur awat muka nampak macam tu. gara-gara tidur tak tentu hala. :(



Last-last aku bangun on tv and laptop.


and now tetiba rasa nak buat muffin di pagi-pagi buta pulak. Buang tebiat betul. Hahaha..



Tapi selongkar dapur emak tak jumpa pulak telur. Tapi kat reban ayam belakang rumah ni sure ada. Nak kuar pagi-pagi buta ke reban ayam tu? belum cukup kental jiwa aku nak buat begitu..


hehehe..



Now, aku kat kampong. Esok susudah subuh nak gerak ke selatan. Tapi bukan aku yang kena drive for sure. Ada dua lelaki macho yang bakal drive, maka aku dan emak akan jadi 'mem' saja la..



and confirm aku akan berdengkorr dalam kereta tu karang...



Lately nih, im craving to eat something sweet like ice cream or chocolate.

owh..owh..please...sejak kahwin ni aku rasa nafsu makan aku makin melampau-lampau. Agaknya balas dendam la. Sebelum kahwin kena ikat perut kan? lepas kahwin mentekedaraaah ja kerjanya. kuikuikui


Okay. Puasa tak lama lagi. so boleh turun balik berat.hehehe..


to all ladies out there, dah ganti puasa ke?ish ish..tahun ni berazam nak ganti awal-awal. Tapi, aku sangat berharap dapat puasa penuh tahun ini. *wink wink* ameeennnnn!!!



humm...okayla. Ini entry nak mengisi masa lapang sebab tak boleh tidur. Perlu buat sesuatu untuk ubah time tidur ni. huaaaaaa...



tunggu next entry. aku dah jadi rajin nak buat entry tiap hari. :)



sekian.

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails