Monday, August 9, 2010

Ahlan Wasahlan ya Ramadhan!!

alhamdulillah..syukur keatas Ilahi, masih dipanjangkan umur untuk bersama-sama menyambut kehadiran ramadhan yang penuh dengan keberkatan dan kemuliaan..sama-samalah kita berusaha mengumpul amal ibadah buat bekalan di kemudian hari...



Kami sekeluarga selamat sampai rumah dari Johor petang td\. Maghrib sudah tiba dirumah. Seronok sangat dapat bawak husband jumpa family di johor. Sangat happening. Dapat makan macam-macam jenis buah-buahan yang tengah masak..rambutan, dukong, nenas..



oppss!! doyan xde ye..hahaha..dah abis musim kot..syoklaaa..tak yah duk pening kepala tahan bau doyan kaann.. ;)


pastu perot memasing dah buncit tak hingat..makaaan je kerja nya. Yang paling syok tu dapat makan my feveret food, MEE BANDUNG MUO yang super duper delicious laaa!!!

yang kali ni dah dibuat penambahbaikkan pada kuahnya..hihi..penuh dengan isi-isi seafood yang nyum nyumm..udang, sotong, kupang..memang puas hati woo..

(mee bandung muo)


lepas ni dah tak boleh makan siang dah. :)


harap-harap puasa kali ini dapat puasa penuh. dapat tarawikh tiap-tiap malam. ameen..





0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails