Wednesday, July 14, 2010

Kalau lah semudah menekan 'delete' button

Kadang-kadang, aku menyampah dengan diri sendiri.

Bukan orang lain. Diri aku.

Sebab banyak benda yang aku tak suka ada pada diri aku.

Cuba untuk buang.

Berkali-kali sampai aku hampir kehilangan cara.

Sungguh.

Kalau aku ada 'delete' button, mudah aja padam semua yang tidak diperlukan.

Haish.

Memang banyak sangat 'cas negative' dalam badan. Sebab tu buat perkara semua serba tidak kena.

Ahhhh........!!


.....................................................................

sesekali nak merapu

2 comments:

mayyaclassic said...

Ez sila merapu lagi. Sila izinkan AKu linkkan blog ko kat blog aku.

leeya said...

yeahh..sila sila.. ;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails