Saturday, May 8, 2010

tik tok tik tok


cantik tak bunga kat atas tu? sesuai rasanya untuk tema aku nnt. hehehee..


rasanya setiap hari dah mula sibuk. macam-macam benda nak buat. Tapi kadang-kadang rasa macam malas nak buat.hahaha..bilik aku pun tak siap kemas lagi.muahaha..mood rajin belum sampai lagi..

esok ada job shoot gambar orang kahwin. so far aku dah banyak kali ambik gambar orang kahwin but not as official photographer. Biasanya back up je. kali ni jadi photographer utama.. yeahhh..nervous gak. tapi cuba la yang terbaik. do pray for me..hehe


nak wish HAPPY MOTHER'S DAY untuk semua wanita dan ibu-ibu seluruh dunia. insyaAllah, ada rezeki satu hari nanti aku juga akan bergelar ibu. wahhhh... berangan sudah.. hihi..


okay. HAVE A NICE WEEKEND ya!


................................................


tik! tok! tik! tok!


lagi 20 hari ni..


2 comments:

~Mrs Fred~ said...

hi ez,

good luck on the preparation, bykkan selawat and doa before the wedding, semoga semuanya berjalan dgn lancar.. aminnn.. btw, apa theme?

leeya said...

insyaAllah..ameenn..

theme? erm..modern, classic and elegant. ngee..hehe

lebih kurang tu la akak..hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails