Wednesday, May 12, 2010

sesi menjerit-jerit, melompat-lompat, membaling-baling depan TV.

Sape tengok games piala Thomas tadi?

hehehe..mesti seronok duk jerit-jerit, baling bantal suma..berakhir dengan kemenangan yang membolehkan team malaysia masuk ke separuh akhir.

owh yeahhhh!!!

walaupun games sebelum ni aku tak tengok..sebab takut kalau kalah, aku emo siap dalam mimpi kang.

muahahaha


tapi..

my dad leh cakap ape tau..

ala...lawan dengan jepun pon leh kalah..ape lagi nak lawan dengan China..



huuu...takpe..takpe..hopefully team Malaysia boleh buat yang terbaik. insyaAllah

chayyookkkkk!!!


(sejak bila pulak aku minat tengok bab-bab sukan nehhhh..heee )


ha...ni salah satu pic wedding ewan & eija yang aku ambil last week.


Okayla untuk amatur macam aku kan.. ngeee

its so hard untuk diorang posing..walaupun just pegang tangan. adehhh...

Jadi gambar mereka banyak la yang candid..

okaylah kan..?





4 comments:

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

huhuhuh...dulu i mmg peminat tegar badminton coz my dad was one :)
but after that trus senyap era badminton nie i pon senyap trus ;p

leeya said...

owh..yeke.tu la akak..masa zaman anak2 sidek dulu mmg besh..

skg ni sukan kita ni makin lama makin suram..

dulu bola sepak pon hebat gak kan..skg ni cam hape je suma..nicol ann david je maintain hebat..

aNIe said...

Leeya...dah kalah pun...akak pun selalu cakap...dgn Jepun pun kalau ngan china kalau menang pun its a miracle...

Cantik gambar tu...okaylah...for an amateur...nanti lama2 boleh jadi pro...

leeya said...

kak anie..

aah..dah kalah..geram je.huu..ayah saya kata..dah la..tok sah tgk..kang sakit hati..hehe..

cantik ye? hehe..thanks akak..masih belajar lagi.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails