Tuesday, May 4, 2010

berjangkit sudaahhh

setiap petang duk tengok kat FB, ramai kawan-kawan update tengah tengok Adamaya. Semua dok kata besh tengok cerita tu. Ada yang sanggup pulang kerja awal semata-mata nak tengok cerita tu..



Aku pulak spesis tak berapa layan cerita melayu. Agak jarang layan melainkan dah takde cerita lain yang menarik. Cerita melayu bersiri yang masih aku layan ialah mertua vs menantu.



Bukan sebab tak suka atau menyampah..tapi aku memang agak jarang spend masa kat tv. Kalau tengok pun cerita CSI sebab aku malas dah nak download cerita tu. Masa memang banyak habis kat internet je.. :)



Tapi entah macamana petang tadi, tergerak nak tengok Adamaya tu la...




now, aku faham kenapa orang begitu teruja!!



hahaha..




Sebab aku pun dah mula teruja..Sian aku..tertinggal kapal. hahaha..


Takpe..leh tengok online kan?




sudah berjangkit la demam Adamaya nih..




mesti perempuan-perempuan duk berangan untuk dapat lelaki sesuweett macam adam kan kan?? hehehe..




ape-ape pun layanzzz







2 comments:

zati said...

salam k.izyan...heee

ni zati..nak ltak link akk kat zatinye blog k...

btw,dlm adamaya ade adek amani..cute kaaannnnn!..heee

-zati pon cute-

:) :) :)

leeya said...

hi zati..

heee..letakla..tak kesah.hehe..

aahlah..cute sgt2..rasa cam nak ada anak skrg je..hahaha..(ayat tak leh blah)

cute sgt2..yeahh..zati pon cute..hehehe ;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails