Friday, February 19, 2010

zraassss!!!

fuh fuh fuh!!!


naik semak muka dengan sawang dan habuk kat page ni.

;p


lama sangat tak update blog. bukan sibuk. bukan malas. tapi otak seolah-olah beku dan tiada idea langsung untuk bercerita. mungkin nafsu untuk berblog dah menurun. heh!

okay, mula-mula sekali aku nak ucapkan TAHNIAH untuk lilly maimunah dan her husband to be insyaAllah, amir hafiz. Mereka akan bertunang pada 20hb aka esok la.. Maaf banyak2 sebab tak dapat hadir. Aku kena balik johor sebentar lagi. Sepupu sebelah ayah nikah dan takde sape lagi yang boleh teman. Rasa bersalah juga tak dapat hadir ke majlis kau la lilly. Ampun yaa...

apa-apa pun, im so happy for you guys. Setelah bertahun-tahun mengharung badai dalam hubungan akhirnya terjadi juga perkara ini. Tinggal lagi selangkah. InsyaAllah akan dipermudahkan..Semoga kekal bahagia ke akhir hayat.. Thanks for everything esp jadi my gOOd listener..(sob sob sob)

at the same day juga hari besday my buddy, jerro. hahaha..mamat ni pun byk juga tolong aku time susah. Memang byk. Satu sekolah dari form 1. tapi tak pernah pun sekelas. aku kelas aliran arab. dia kelas biasa. so mmg tak leh sama. Apa-apa pun happy birthday to him la..(walaupun dia tak baca blog aku.. hihihi..) May always in His blessing dan dipermudahkan bertemu jodoh yang terbaik..ameeenn..

oklah. got to go.


tata!

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails