Tuesday, January 12, 2010

susah nya nak pilih

Dari pagi sampai ke malam..duk mengadap laptop. Bukan ketagih berfacebook. Tapi duk survey benda-benda yang penting utk 'hari itu' nanti. Seriously, kalau duit tu boleh dapat macam air, fuh! senang aje nak pilih yang berkenan dihati. Tapi sebaliknya. Kenala timbang tara mana yang perlu dan tak. Membazir amalan setan..kan? hehe

Bila dah booking terasa cam nak batalkan bila tengok ada yang lebih cantik dan murah. haish..kena pilih betul-betul so tak rasa menyesal. huhuhu..

esok, family buat kenduri doa selamat. untuk ape? selamat utk semua la kot. adik yang sakit tu dah beransur baik sedikit. abang dan kakak ipar pun ada balik sekali. Jadi buatla kenduri... moga-moga kami sekeluarga sentiasa dalam lindunganNya.

minggu depan pulak...nak travel ke satu negara yang aku tak pernah jejak. Walaupun berjiran tapi tak pernah pun kesana. Ni abang offer bercuti kesana. Orang dah sponsor takkan nak tolak kan? kebetulan aku jadi penganggur tersohor sekarang ni..manfaatkan sepenuhnya..hehehe..

.
.
.
.
.

walaupun online 24jam..mood nak berblog macam malas je. Tiba-tiba blur nak cerita ape..hehe..

5 comments:

aNIe said...

Leeya...memang kalau masa nak buat keputusan ni...tgk yang lain2..mata jadi rambang...kena hati2 memilih...supaya tak membazir...& dpt yang terbaik

Leeya said...

tu la..mmg rambang mata akak..huhu..pastu suma mahal2.xde dah yg murah..jd kenala pilih yg terbaik..dan berbaloi..

suezensuzanna said...

xper babe..ko update je...mesti ader org bc nyer!

Leeya said...

hehe..yeke..tu la.kalo rajin aku hapdet la.hehe

De'AdorableHeart said...

nak travel pegi mana? bestnye dpt g jalan2 ni. duit pun tak mncukupi mcm mn nak pergi jalan. adoi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails