Saturday, January 16, 2010

BbQ time!

Family aku memang suka buat bbQ. Maybe sebab makanan laut kat sini murah dan senang dapat. Itu yang kerap sangat buat bbQ. Malam tadi buat bbQ sebab adik beradik yang duduk jauh semuanya balik. Dan kebetulan tunang pun cuti, so invite dia skali.

Memang syok la sebab lama dah tak bersembang camni. Meriah! lagi besh kalau adik aku yang lagi dua orang tu balik. Nak buat camne..masing-masing masih sekolah lagi. Yang ada ikan pari, ikan ape tah lagi..aku tatau nama ..then ada sotong, kentang, daging kambing..wahh..mmg syok laaa..hehe

ahh..dah syok-syok layan bbQ lupa pulak nak snap gambar..hehe

Bila dah kenyang, aku plak termenung panjang. Bukan ape risau dengan berat yang makin naik ni. Huhuhu...kang tak muat pulak baju. Asyik keje makan yang berkalori tinggi, hancur lebur diet. huhuhu...

okayla, have a nice weekend!

2 comments:

De'AdorableHeart said...

dah lama family jaja x gather buat bbq. syok tuh. selalunya ktorg pegi makan kt luat aje. :)

Leeya said...

hehe..yeke..kat cni nak makan luar pun tunggu kalau ramai balik.so baru syok kan..hehe..mmg selalu je buat bbQ ni..senang n besh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails