Tuesday, December 22, 2009

Yes, Im happy..

Salam..

Lama tak berhapdet cerita aku kat sini..Senang bermukabuku je kan? hehe

Semalam turun ke KL jumpa kawan lama dari Penang. Jumpa sekejap je sebab dia ada appointment utk facial treatment. Malas nak join sekali sebab nak cuci mata kat sogo. Lagi pulak ramai yang dah tegur muka cukup berseri-seri...so buat apa bazir duit buat treatment lagi kan??hehehe...

Tapi yang tak syoknya kena shopping sorang-sorang. Memang tak beshla. Rasa blur je..try baju seluar tapi satu pun tak beli. Last-last beli benda lain..Pas dah blur kat sogo tu..calling la seseorang tu nak ajak jumpa kat ikea pulak..haha..Aku ni memang takde port lain kalau tak ke sana. Suka betul..sebab ape? no specific reason. hehehe..



Gambar ni di ambil masa tgh tunggu lrt nak ke sogo.. Kesana sini aku hangkut slr tu. cam paparazi dah. Cuma yang tak besh, sakit bahu laaaa.. huhuhu..

Tapi...semuanya berbaloi.. :)



..................................................................

pssttt....5 hari je lagi. nervousla..!


6 comments:

suezensuzanna said...

x lame lagi tuh:)

aNIe said...

Leeya...gambar tu cantik...kenapa ke Ikea tak cakap...kalau tak boleh shooting2 kat sana...ahaks...!!

Leeya said...

sue,

ye..xlama dah sue..hehe

kak anie,

akak ke ikea jugak ke..? hehehe..tu la..tah2 kita berselisih agaknya..hehe

zino said...

leeya..
keliru dengan ID hehe..

Leeya said...

hehe..confuse ekk...ok..ill send msg tru fb ye

Melody Stringer said...

i like that pict

Download film gratis
Download film online
Download film box office
Download film terbaru
Download film HD
Download film bluray

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails