Thursday, December 24, 2009

Dup dap dup dap

Tinggal dua hari saja lagi..


sungguh aku rasa sangat berdebar.

.
.
.
.
.
.
.

Bila dah camtu, semua serba tak kena. Risau risau risau..


Hopefully, semuanya akan berjalan lancar. Dan mereka semua dapat menerima aku seadanya.. :)

Benda lain yang aku risau ialah, selera nak makan makin tinggi..tak leh nak duduk diam mulut ni..takde benda nak buat yang difikirkannya nak makan..nak makan..nak makan..

huaaa...camne ni?? happy sangat ke sampai tak boleh nak berhenti fikir pasal makan?
.
.
.
.
.
.
Aku confuse..

err..takpelah, yang penting happy! (^0^)

4 comments:

De'AdorableHeart said...

awat happy semacam aje?? story2... hehe...

Leeya said...

jaja,

haa....dah story kan kann..hehehehehee

~Mrs Fred~ said...

ez.. semoga majlis berjalan lancar..

amboiii..nerveous lebih2 ni.. kalau time nikah nanti camne ek..hehe

Leeya said...

kak emma, yeehhaa..dah setel..nervous sgt2 sbb tak pernah lgsung jumpa family dia..tu yg risau..hehehe..but alhamdulillah diorang suma sgt2 friendly..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails