Saturday, November 28, 2009

mission for this weekend

Assalamualaikum...

good morning.

pagi-pagi bangun dah kena iron baju tudung semua, packing baju dan barang-barang. This weekend, aku akan ke Johor. Misi dimulakan dengan sesi majlis pertunangan sepupu lelaki sebelah abah di Muar. Kena hantar jadi wakil since my dad uncle dia yang paling tua. Dan my auntie tu pulak takde pengalaman menguruskan hal-hal macam ni. huhu..Kami sekeluarga ikutla untuk memeriahkan suasana...hehe

After that, akan bermalam pulak di rumah makcik sebelah mak di Muar. Ha...ni plan besh punya la. Lepak-lepak, pekena mee bandung muo..kuih bakar kacang yang superb! pergghhh....besh besh.. mmg suka betul makan-makan aku nih.hahaha...

Ahad maybe lepak kat batu pahat pulak kot atau stay lagi di muo. Tatau plan my parents sebab diorang ni suka tukar-tukar plan. Dan Isnin tu akan merayau ke Pasir Gudang jumpa sedara sebelah abah...wahh, travel satu johor ni!

Okaylah, have a nice weekend!



.......................................................................

makan daging banyak sangat, sakit teruk aku malam tadi.huhuhu...

8 comments:

Demi Matahari said...

enjoy ur vacation..

~Mrs Fred~ said...

pergi menjemput yer.. hehe

suezensuzanna said...

wahh..weekend ko...pasal tunang2 plak...ehhehe...ko x lame lagi kan..kan:D

Leeya said...

Demi Matahari,

thank u dear..

Mrs Fred,

hahaha..sungguh hebat tekaan kak emma..hehehehehe..sambil2 la kan..hehehe

sue,

wooppsss...hehehe..jemput datang ye..hihi

aNIe said...

Leeya...beraya di johor ye...?

Hope you enjoy your holiday...

^ez^ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
suezensuzanna said...

owhh...ko jemput aku kat sini ke??? hahaha...patutlah..lil gtaw aku ko jemput..insyaAllah babe

Leeya said...

hehe..aku baru nak msg ko.hehe..dtgla.jd mak andam aku.huhuhu...takde sape nak andam aku nehh..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails