Saturday, September 14, 2013

20weeks

Àssalamualaikum..

salam sabtu..selamat berhujung minggu. as for me hari ape pun sama since 2weeks ago. husband mc dah masuk mggu ke 3. ada lagi seminggu mc. lepas ni dah kena kerja. pasal ape? injured masa main bola punya pasal. ligamen lutut koyak. ape tah istilahnya aku lupa. hehe..dah bukak simen kaki tapi masih belum baik sepenuhnya.


hari ni genap 20weeks my twins pregnancy. 5bulan dah. Erm..berat dah naik 5kg. okayla kan..hehe..time aisy dulu naik sampai 25kg. hihi..hope naik tak banyak sangat. aku agak rajin buat kerja lately ni..cuma kudrat je tak berapa ada. buat kerja sikit dah nak patah riuk pinggang. tapi mood nak kerja tu memang ada aje. hihi hope anak perempuan la ye.. ;)

but seriously aku tak leh bayangkan macamana nak handle twins bila diorang lahir nanti. harap2 dipermudahkan..ameenn insyaallah..


kena fikir baik2..buat baik2..insyaallah yang baik2 akan datang..ameenn


3 comments:

suezen said...

take good care of babies babe!

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

~ez~ said...

@sue, insyaallah tq yg!

@rose azadir, tq sudi jengah.insyaallah saya ke blog awak nnt! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails