Sunday, July 22, 2012

cake and cupcake

Assalamualaikum..

jarang dah berupdate sekarang. been busy kat dapoq kecil ku ini. Hari-hari kena buat cake or cupcake. Kalau ada order lah..alhamdulillah rezeki kan?

ni tengah tunggu moist choc cakes kukus. nyum nyum..buat around 16. MIL request suh aku buat cake tuk dia bwk jual kt school. hubby pun mcm suka je sbb dia bukan jenis suka makan kek. bila tgk dia dok suap je makan kek tu rasa happy. hehehe

seronok buat benda yg kita suka. cuma letihlah jugak ;)

oklah. tu je nak cite. selamat berpuasa!

Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

aNIe said...

Salam Ez...alhamdulillah...rezeki tu... semoga bisnes ez akan bertambah maju...mana tau nanti boleh buka bakery...

~ez~ said...

wslm kak anie...ameen ya rabb! moga2 dimakbulkan doa akak tu.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails