Sunday, June 10, 2012

Priceless and Speechless

Assalamualaikum,

ini entry untuk meredakan ketegangan kepala otak yang sedang serabut dengan paper. =)

Tiba-tiba nak senaraikan perkara indah yang telah berlaku dalam hidupku. Antara yang boleh ku fikirkan sekarang ini lah ye..apa yang disenaraikan ini tak ikut turutan ke ape. semua perkara ini memang indah dan sukar digambarkan perasaannya.. ;)

1- bila dilamar secara tiba-tiba..

2- get married. saat sah menjadi isteri.

3- bila mak abah gembira bergelak ketawa..

4- bila disahkan mengandung. menahan senyum masa jumpa doctor pagi-pagi buta tu.. macam tak percaya... ;)

5- bila doktor letakkan baby atas perut right after dia keluar dari perut. kelu, kaku. huhu

6- bila tengok anak tidur dengan lena.. masyaAllah!

7- bila dapat masak sesuatu dan semua orang menyukainya!

8- bila husband gave me something beyond my expectation. huhu

9- bila dapat card dari kawan lama. wish wedding anniversary! tak penah-penah dapat kad. laki ai pon tak bagi kad. hehe..mmg surpriseee

10- bila............


dah dah! sambung nanti.. hehe =)

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails