Saturday, June 16, 2012

exam?

Assalamualaikum,


banyak benda nak update..tapi dalam kepala semak samun berselirat. tangguh dulu la. kalau rajin nanti update lagi.

last monday lepas dah 1 exam. susah?Ya rabbi..walaupun open book tapi susah dan banyaknya soalaaannnn!! 2jam pun tak cukup masa. lenguh tangan menulis non stop. huhu..tahlah.harap2 masih ada peluang dapat A. teringin sangat nak dapat 4 flat sem nih. ada rezeki, insyaallah. dah usaha sehabis baik untuk sem nih. memang struggle kaw kaw punya. Jadi tinggal doa dan tawakkal pada Allah..


hari ni ada presentation. sepatutnya dua hari presentation tapi tiba-tiba last minute tukar plan buat semua satu hari. jadi sure kelam kabut. bayangkan ada 39 students semua nak present. hope dapat habis ikut time. my turn around 3pm. fuh! nervous tapi kena go through jugak la kan.. sem ni ada exam cuma satu paper. yang lain project je banyak. last nnt on 27th june. kena handle training tuk staff upm.hambik kaaauuu! meh kita buli-buli staff esp yang suka buli students nih. haipp!


as for today, i hope my research article ni okaylah..pening dah aku fikir ape nak tulis.


pray for me!


p/s: waiting 4 my hubby to come home.so sleepy. zzZZzzZzzzzz..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails