Saturday, May 12, 2012

congrats my dear

Assalamualaikum..


selamat dh my friend nikah hari ni. seronok dapat lepak lelama borak2 with my close friends.. dari pagi keluar setelkan urusan kursus haji then gerak ke masjid..aisy meragam sikit la sbb xleh tdo puas..hehe..


meriah sangat kenduri. everything went well.sangat sweet dan cantik especially the bride..hantaran dan pelamin..hehe..


dia tempah choc satu balang dari aku. thanks so much dear! sangat banyak. first time aku buat banyak macam tu dalam satu2 masa. siap wrap satu2 lagi.. semuanya 300 biji. tu pun sumbat sikit tisu kt tgh2 so xjadi banyak sangat.kalau nak penuh semua dengan choc mau 400 lebih.kenyaangg suma makan choc.hehe..tp tempting tgk balang choc ni.gataaaal je tgn nak amik satu satu.hehehe..


esok kalau aku ok and aisy ok datang plak for the reception. huhu..


semoga bahagia keakhir hayat..dimurahkan rezeki bersama..


Published with Blogger-droid v2.0.4

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails