Saturday, April 28, 2012

carrot walnut fondant cake

Assalamualaikum,


pertama kali buat carrot cake. Dan pertama kali juga buat fondant cake. saja gatal nak try buat.so dah tau sedikit sebanyak macamana nk buat cake fondant.dan aku rasa boleh la lps ni amik order.hehehee..


carrot walnut cake ni mmg sedapla bg aku.resepi aku pakai dari joybaking.suma resepi dan cara dari web tu memang menjadi suma cake aku. actually kepala aku sangat serabut dengan assignment yang sangat complicated.jadi nak release tensen dan buat aku lupa sebentar psl assignment adalah dengan buat cake.memang leka! hehe


lepasni bolehla beli sikit2 peralatan buat fondant ni.no wonder cake ni mahal.nak buat renyah.nak uli2..warna..buat bentuk..kalau dah expert senangla kan.tp nk dptkan skill expert tu yg mahal..


oklah..thats all.


ps: aisy dh sihat tak demam. tp badan naik merah2 mcm udang kena bakar.esp kalau time berpeluh..


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

zino said...

nampak macam sedap je hehe

~ez~ said...

hehehe..rasanya mmg sedap.hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails