Friday, March 23, 2012

Dulu dan Sekarang (v.2)


Assalamualaikum,





Masih ada kereta lama zaman purbakala ada dalam simpanan kalian? hehe..mesti ada yang suka kumpul kereta lama kan? best kalau dapat kumpul. Tapi kumpul dan 'cantik' kan balik. bukan takat jadi besi buruk je.






macam kereta beetle nih. klasik. i loike!






yang latest version. fuhh!!








aku pernah la juga merasa bawak kereta Volkswagen Beetle ni dan pernah juga berangan-angan nak beli kereta ni. Berangan jelah kan. Tapi lepas bawak rasa cam kureng best la. hehe..kalau tuk second or third car boleh lah. kaya la sangat nak bersecond third bagai. cett!






Right now aku tengah berangan-angan dengan kereta Audi plak. Sebelum ni kalau sebut Audi aku buat cam tak heran. Pandang sebelah mata pun aku tak hingin. hahaha..





klasik betul kereta Audi zaman dulu kala nih. Mak aku pun tak lahir lagi time kereta ni. Mr google kata tahun 1945. hehe









Kalau sapa masih ada simpan kereta macam ni memang terbaik lah! boleh aku tumpang naik jalan-jalan tepi pantai. hehe






Tengok Audi zaman millenium nih. aduhai...kalau lalu sebelah ni memang meleleh je air liur tengok. nyum nyummmm... (macam tengok kek la kan..haha)






Audi TT





my brother pak arab tu pon katanya berangan nak pakai Audi TT ni. mengancam siut!





Kalau dia beli boleh aku pinjam. hehe..





Tapi tak dapat Audi TT, dapat Audi A4 version 2012 ni pun jadiklaaaaaaaahhh



;)






Audi A4 2012




pergh!!






berangaaaaaannnnn!!





Audi TT






aku memang suka kereta sport ganas macam ni. takde la orang nak buli-buli kita kat jalan raya lagi. lu nak pandang pon tak sempat brader!






hehehe







ni kereta Audi yang cik retis tu kata lakinya nak bagi. hehehehe..



Audi R8




perghhh!!




kamu memang sexy!




agak-agak aku kena kerja ape baru boleh beli kereta macam ni ek?






huhuhuhu









ingat muraahhh??















takpe lah...









verangaaaannn FOC!



0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails