Sunday, February 19, 2012

back to school!

Assalamualaikum..



today is the last day of my-almost-one-year-holiday! huhuhu..lama betul cuti jadi liat nak pegi kelas balik. malas malas malaaassss!!


malas sebab ape? sebab berat hati nak tinggalkan sikecik nih. dah la seminggu ni macam-macam sikecik ni nguji aku tau. huhuhu..sedih sedih sedih. tapi as a mom, aku tak leh ikutkan hati sangat. kena tabah dan kuat!



kalau ikutkan hati rasa macam nak ambik semua subject yang tinggal. 8 kot. tapi maximum aku dibenarkan amik hanya 6 rasanya. hmm.. so tak dapatlah grad this year. kena ambil lagi satu sem dan grad next year. takpelah, biar lambat asal grad dengan cemerlang. huhu..jeles dengan my friends yang dah abis suma. yang abis 3sem pun ramai. jeles!! nak buat camana..aku sendiri decide nak defer hari tu kan.. takpe takpe.. =)



oklah got to go. semoga sem ni baik-baik aja untukku. dan moga-moga aku dapat kerja secepat mungkin! ameen..



2 comments:

suezen said...

jgn malas2 babe!!!!...selamat kembali ke kelas

~ez~ said...

hehe..tq dear..penatnyaaaa drive jejauh nih.huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails