Monday, January 9, 2012

Hang out with lil pumpkin

Assalamualaikum,

Em,dah dua hari aku belajar drive sendiri dengan aisy. So far oklah. Aisy well behaved bila dlm kereta. Siap boleh lena lagi.. :) senang nak keluar kemana-mana kalau nak beli ape-ape. Tak yah nak tunggu orang.


sejak pregnant aritu aku dah jarang memandu. Memang tak daya. Dah abis pantang pun jarang pegang stereng. Jadi bila memandu balik ni aku rasa cam agak kekok. Skill memandu dah memang ke laut. Huhu..rasa cam tak cekap macam dulu. Maybe amik masa la nak okay balik. Kalau drive kat kl sure tensen abis..


Lepas ni aku kena berulang alik agak jauh nak ke kelas. Kalau dr uma aku dalam sejam lebih. Kalau jammed maybe dua jam lebih. Huhu..hopefully oklah nanti..



2 comments:

aNIe said...

Comel aje aisy berkopiah putih...hehehe...

Takpe ez...lama2 nanti ilanglah kekok tu...

~ez~ said...

hehehe..kopiah tu lama2 tgk cam topi chef pon ada.hehe...tulah..hope lelama nnt oklah drive

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails