Tuesday, January 31, 2012

counting the days

Assalamualaikum,


cepatnya masa berlalu. dah nak masuk bulan feb. lagi beberapa hari aisy akan masuk 5 bulan. makin cerdik makin banyak akal makin banyak emosi sikecik nih..



aku baru dapat regist subjek online tuk this upcoming semester. haih..risau risau. hampir setahun bercuti buatkan aku rasa macam baru nak daftar masuk. most of my friends dah abis or in their final semester. i still have two semester or one year to go. ni lagi beberapa hari nak mula semester baru..



Dulu risau-risau pun i managed to finish my semesters dengan baik. Masa tu takde baby lagi nak handle. paling worse pun masa went tru morning sickness. Tapi ni dah ada baby yang nak membesar jadi cabarannya agak hebat juga. Nasib baik anak baru sorang. Lagi pulak aku akan stay jauh dari hubby dan bergantung harap pada my parents. huhuhu..tatau la camne nanti..tapi moga-moga semuanya dipermudahkan. buat masa sekarang kena fikir positif dan bersedia mental dan fizikal.




=)








0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails