Tuesday, October 4, 2011

one month

Assalamualaikum,



erm, selama ni kalau buat entry tak bersalam. sungguh tak sopan la aku ni.


Alhamdulillah..hari ni baby 'aisy genap sebulan sudah. cepatnya masa berlalu. Bila tenung dia tidur rasanya macam baru semalam sakit melahirkan dia. kadang-kadang rasa macam tak percaya aku sudah mempunyai anak..


Kepala aisy dah botak. hehe..muka pun dah jadi lain. Ahad kenduri aqiqah aisy berjalan lancar walaupun orang-orang dirumah semuanya kelam kabut sebab tak menang tangan buat kerja. Apa pun thanks alot to my family esp my parents dalam bersungguh buat kenduri tuk aisy.. gambar takde amik pun..sebab tak buat cukur jambul cam orang selalu buat tu..just baca doa selamat dan ngaji tuk baby sambil pak imam cukur sikit rambut aisy.. lagi satu sebab sapa laa nak ambik gambar dia..aku pun terlupa..


pagi tadi check up baby aisy.. alhamdulillah berat dah naik ke 3.8kg. panjang@tinggi dah 52cm. menangis jugak dia bila kena cucuk sbb nurse tu tak bagi masa aku nak pujuk dia. sblm tu mmg dia tgh merengek nangis bila kena bukak baju depan doctor. masa tu memang nak ku lempang laju2 je nurse tu. dah la main rentap je kaki anak aku. haih... memang hangin aku datang jumpa nurse kat sini.



takpelah, next month insyaallah aku dah berada kat perlis. abis pantang husband ajak balik perlis sudah. sob sob sob. what to do. aku dan aisy kena la duduk dekat dengan papanya kan.. huhu..

2 comments:

Mrs Hakim said...

dAH BESR DH AISY...pas ni jd org Perlis la pulak..heheehehe..mcm akak je ezy..pas bersalin n baby dlm 2 bulan terus duk kt Kuantan plak..nak wat mcm mane..tempat isterikan disisi suami..

~ez~ said...

tu laa kan. huhuhuh..nk buat camne..kenala ikut..sob sob sob

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails