Friday, September 30, 2011

30 september

today is my mother's birthday yang ke 58.


hopefully makin sihat dan ceria.


dua tiga hari ni aku malas nak berhapdet sebab husband ada dirumah. so tengah menyeronokkan diri while dia tengah cuti seminggu nih. huhuhu


baby aisy semakin sihat dan aktif. huhu..aktif menyusu ye. selagi dia tak kenyang, letak je dia kat bantal dan tilam terus menangis. biasanya dekat dua tiga jam juga menyusu..huhu


minggu depan akan genap sebulan. tatau la bape berat dia sekarang. hari tu nurse datang rumah timbang dah naik ke 3.5kg. baru 20 hari masa tu.


my dad pulak dah beransur sihat dan luka pun sikit-sikit dah sembuh. cuma part ingatan dia tak berapa lagi. hmm..kalau accident yang membabitkan kepala ni memang la susah nak kata kan.. risau tengok ingatan abah yang macam tak berapa ok. kadang-kadang benda pelik-pelik yang dicakapnya. apa pun harap abah sihat la..


btw, ahad akan ada kenduri aqiqah aisy kat rumah aku nih. sebab tu dua tiga hari ni semua orang kelam kabut sibuk. abah nak juga buat this week. maybe sebab husband ada dan cuti lama. so better buat je terus.. kambing bakaq tuuu.. nyum nyum nyummmmm!!!




0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails