Sunday, August 7, 2011

surprise!! cont...

continue from previous entry.




Actually, my friend ada yang boleh agak apakah surprisenya tu. hehe..



Hari Jumaat lepas sahur, terus tido. then my mom kejutkan tuk subuh. Few seconds after mak ketuk dan bukak pintu, terdengar orang bukak pintu bilik dan samar-samar ternampak bayang-bayang seorang lelaki. Sebab tersangat la lalok masa tu. Sekali tu husband sendiri daaa... Memula ingatkan mimpi, sambung tido balik. Hahaha...



Memang terkejut!!!




Then my mom pun siap menjerit-jerit punyalah terkejut. huhu..



Yelah, apa lagi yang boleh buatkan hati gembira bila suami ada disisi.. ye tak?? hehe


So my husband la surprise nya!



Memang tak tahu langsung dia akan balik sini. Before that ada jugak message tapi balas pun ringkas so i guess dia busy sangat. Malas nak berdrama so i just ignore. hehe..tak sangka dia nak balik sini. Tak cakap pun cuti dua hari.. Nampak exhausted. Drive sensorang dari kangar, just for me. sob sob sob..terharu siuttt ..he's so sweet!



Memang spend time 24hours laa.. nak melekaaat je. haha..seronok btul. Dapat request macam-macam, i meant tang makan ye. hehehe..



Then mulutku tak henti-henti membebel. Banyak sangat benda nak cerita...husband sesengih jek dengar. haha....




Alhamdulillah...walaupun just 2days one night tapi sangat bermakna.. i kept on smiling jek. Tapi yang sedih of course time nak berpisah kan..siap mengigau terdengar suara husband lagi. adoi..parah betul. haha..


not sure bila lagi dia nak balik. Dah cuti tak tentu kan..hopefully before raya ni dapat la jumpa lagi.. :)



tengkiu myHunnybunny! (^o^)


2 comments:

aNIe said...

Memang seronok suami buat surprise balik tak beritau...tapi yang tak seronoknya cik abang akak selalu tak cakap...tetibanya terjegat dpn pintu...lauk yg dimasak tak seberapa...kelam kabut dibuatnya...

~ez~ said...

kak anie,

hehehe..jenuh gak cenggitu ekk..tp husband sy xkesah kalau makan luar ke ape..sesekali dapat balik ni macam-macam dia teringin nak makan. tapi bukan laaa masakan saya..huhuhuhu..maybe baru je kawen kot. lelama nnt dia rindu la masakan saya..hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails