Friday, August 26, 2011

serabutnya...



orang lain tengah seronok happy excited nak raya. Tapi aku duk semak kepala. Serabut!!



lepas satu, satu hal yang datang.



Bukan mudah untuk puaskan hati semua pihak. Semua serba tak kena. Semua serba payah. Semua kena telan dan simpan sendiri. Im trying my best untuk tak kecilkan hati mana-mana pihak. But please do understand my condition.



One reminder. Janganlah rasa diri tu cukup bagus sampai layak untuk kita memandang rendah pada orang lain. Terutama orang yang lebih tua dari kita. Kalau tak suka, diamkan saja. Jangan dilawan, ditinggi suara. Bila ada yang dah kecil hati, payah jadinya.







2 comments:

Uncle Lee said...

Hi EZ, I love your sense of humour , re your profile 'location'...."Only we know". Ha ha ha. I like that. Very original.
Regret my bahasa suda out of tune, sebelum Merdeka.

Anyway, I take this opportunity to wish you and all at home the very best of the coming Hari Raya.
Selamat hari raya.
Have a nice day, and you keep a song in your heart.
Best regards.
Lee.

~ez~ said...

uncle lee,

hehe...tq for ur comment. i'll take that as a compliment yah! ;)


btw, tengkiu again. selamat hari raya to u too! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails