Friday, August 12, 2011

34weeks ++




aku pun confuse sebenarnya nak ikut mana. Kejap cepat, kejap lambat. Maksud aku weeks tu lah. Second trimester cam lambat cket weeks ni (by scan). Masuk 3rd trimester cepat lak. Ikut LMP sekarang dah 34 weeks lebih. Kalau ikut scan rasanya dah masuk 35 weeks. huhuhu...Takpelah, if orang tanya aku just cakap lebih kurang sebulan lagi nak bersalin.




fuhh!! tak lama dah tu kan? Doktor kata awal raya dah boleh bersalin dah..Kalau boleh dan diizinkan Allah, aku nak sangat baby lahir on 4th september nanti. Sebab apa? i want to give this baby as a special birthday gift to my husband. Harap-harap dimakbulkan Allah.. :). Ini je hadiah yang mampu nak bagi. Nak bagi hadiah volkswagen golf ni aku tak mampu lagik.. sob sob sob.





(pic from google)


Kadang-kadang rasa tak sabar nak tengok baby ni lahir. Sebab geram tengok gambar anak orang lain. comel comel! aku siap save lagi gambar baby orang. Anak cousin, mirza hadif tu aku siap jadikan wallpaper kat laptop ni lagik. comel betul! hehe..







Tapi kadang-kadang risau jugak camne nak handle situasi bila ada baby. Kawan-kawan ramai yang mengadu macam-macam. Tak cukup tidur lah, letih, mata dah sembab, lembik time puasa ni sebab breastfeed baby..dan macam-macam lagi. Seriously aku memang tak boleh nak bayangkan macamana keadaannya nanti. huhuhu




(pic from google)




Kita just go with the flow la kan? tunggu dan lihat camna nanti. hehe





(pic from google)

6 comments:

Lilmai said...

yez, go with the flow is the eazies way :) sangat setuju...

~ez~ said...

yup..

zino said...

semuga di permudahkan.... ingat tadi nak beli kereta baru tu hehe

~ez~ said...

uncle,

ameeen..insyaallah..


kereta baru??? hehehe..insyaallah one day nnt ez beli..hehehe

aNIe said...

Leeya..memang bila dah akhir2 minggu mengandung... kita jdi lagi tak sabar untuk menanti kelahirannya..

Takpe...lahirkan dulu...masalah camaner nak menjaganya insyaallah akan dpt di atas pelan2...

~ez~ said...

kak anie,

hehehe..tu laa..mmg tak sabar sbb asyik tengok gambar anak orang je kat fb tu..hehehe..insyaallah..masalah dihadapi bila dah dtg kan.. :D hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails