Friday, July 29, 2011

Malaysia vs Singapore


lambat update pasal ni. malam tadi sedih punya pasal. huhuhu..sedih pasal Tiger kalah laa..kuciwa hatiku tidak terkata.. (eceh..)


Pertama kali dalam sejarah aku layan bola sensorang. Yes, sorang-sorang aku meroyan melalak terjerit. Takde sapa kat uma time first half time tu. My dad n mom pegi ke masjid dan balik lewat sebab ada tahlil kot. tetiap malam jumaat memang ada program. masa kedua baru abah join. Mak dah tak mau tengok dah..



so layan la sorang-sorang. perghh!! kagum tengok stadium ramai gila penonton. sebab dah pernah ada kat sana sebelum ni so boleh agakla meriah dan bingitnya camne..hehe


sapa kata penyokong kita tak patriotik. Walaupun tiger kalah teruk masa lawan kat singapore dulu pun masih ramai datang menyokong. Yang tengok kat rumah cam aku ni pun bape ramai lagi kan?? so bukan alasan laaa...



Tapi betul la..masih banyak lagi yang team msia perlu baiki dan improve. sebelum berangan-angan nak masuk world cup ke olimpik ke..Banyak sangat kelemahan. Suka berharap kat sorang player jek. Kalau safee tu dpt bola memasing cam diam takde nak tolong back up ke ape. payah la dia nak goal kan.. adehh..


tapi apek memang terbaik laaa..kalau keeper yang masa kat singapore tu jaga sure dah 6 goal da singapore dapat.


entahlah..aku tak reti nak ulas. tapi bagi aku, player singapore adalah pelakon terbaik!!!



memang mereka ni singapura-pura btul. sikit-sikit jatuh sakit. lempang kangg??? no wonder pelakon singapura-pura cam aaron aziz tak leh cari makan kat sana. football player pon ramai pelakon..camne??



apa pun, perbaiki lagi mutu permainan ye wahai team malaysia. Jangan berangan je lebey.. defend tu kasi kukuh mantap sikit. Ini tak, kejap-kejap kena bolos dengan si boncit qiu li tu. tak pon si tua mat saleh tu. hah..banyak btul gelaran aku bagi nih. huhuhu..geram gerammmmm!!!



mulut aku tak henti-henti mengomel..geram btul. last-last abah kata.....


"pi tukar channel lain! "



hahaha..geram tengok plus aku tak henti-henti membebel. hahahaha..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails