Sunday, June 26, 2011

Congrats to Jimmy Shanley and wifey

wahh...cam blog gossip artis pulak kan tetiba nak citer pasal artis nih. hehe..tak tak.. ni nak share benda baik..


Just now tertengok kat Astro Awani, rancangan Gala ke ape tah not sure. Jimmy dukung babynya.. Alhamdulillah....syukur! menangis terharu si Jimmy tu. Rasanya satu Malaysia tahu pasal masalah rumah tangga mereka kan? sian juga. Tak back up mana-mana pihak. Cuma memang berharap takde la sampai cerai-berai..huhu.. alhamdulillah, dah selamat terima baby girl. Kalau tak silap nama baby tu zahrah shanley. ada tulis kat tv tadi. tapi mata ai ni rabun so cam nampak tak nampak sangat..hehehe..rasanya betul la tu..


apa pun congrats..semoga semuanya aman-aman saja lepas ni... insyaallah.. :)


.............................................

lupa laakk nk snap photo masa dia duk dukung baby sambil nangis tu..sedih lak tengok.. sob sob sob

4 comments:

aNIe said...

Leeya... semoga dengan kelahiran baby itu...dpt menjernihkan kekerohan rumahtanggan ayah & ibunya...

Kesian kan...sedih aje baca ni...

~ez~ said...

insyaallah...itu yg diharap2kan..ameenn..tulah..kesian..

Mrs Hakim said...

way ezy...dah jadi blog retis lak..heheheehehe..leh la saing dgn beautifulnara jap lagi..

~ez~ said...

kak ummi,

kebetulaann laa ez tertengok astro awani tu..tgh Jimmy dukung baby n nangis2 ..huhuhu..tu yg terus update

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails