Wednesday, June 1, 2011

6 bulan

alhamdulillah. kalau ikut perkiraan hari ini genap 6bulan usia kandungan. tapi tru scan last month doktor kata berbeza. tak ape lah, ape yang penting kandungan sihat walafiat. baby semakin aktif bergerak dan menendang perut mummy. lasak sungguh anak mummy ni.


kadang-kadang bila aku sapa baru dia gerak-gerak. maybe dah boleh dengar kot. melalui pembacaan buku, baby pada usia sekitar 7bulan memang boleh mendengar apa yang dikatakan oleh ibu dan bapa. oleh itu parents kena la hati-hati bila berkata-kata..


sepatutnya hari ni aku pegi klinik untuk set appointment or terus buat check up. tapi disebabkan tak boleh tidur malam dan hanya boleh lelap after subuh makanya memang tak bangun pagi la. itu la habit aku sekarang. malam memang tak boleh tidur langsung sampai subuh. letih tapi puas golek sana golek sini masih tak boleh lelap. siang je boleh tidur lena selena-lenanya..



oklah. quick update. sambung lagi nanti ya!

2 comments:

zino said...

semuga ibu dan baby sihat.....

~sheschocoholic~ said...

ameennn..insyaallah uncle..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails