Wednesday, May 4, 2011

Tongkang pecah!

Haih..sedih plak nak pindah ni. Almost one year duk sini after married. Banyak kenangan gak tempat ni. Huhu..

Husband upah lori dan orang tuk pindah ni. Memula aku tatau pun orang ni siap pack sekali. So aku pun beria la pack sikit2 brg yang ada. Esp baju2 aku la..

Sekali depa ni datang siap unpack balik barang2 yg aku dah pack tu..leh x? Depa wrap semua perabot dan barang2 aku..perghh!! Memang pro la diorang buat kerja. Berbaloi upah. Bdn xpenat buat keje. Suma diorang buat. Leh pakai la service nih. Nama company AST kalau xsilap. Ada cawangan satu malaysia. Senang kalau nk pindah. Xlah mahal sbb sekali dgn bungkus,kemas,angkut sekali kan..

Klah, will update later! Busy betul
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails