Saturday, May 28, 2011

our first anniversary


alhamdulillah...setahun sudah berlalu.. happy first anniversary dear. semoga ikatan ini kekal ke akhir hayat..amennn.. :)


i know it is not easy to 'handle' person like me. one close friend even said to me that im the one yang susah untuk difahami.. but i guess, sedikit sebanyak, he is the one yang boleh terima aku seadanya..i know susah untuk terima perangai buruk aku ni. baiknya semua orang boleh kan?


one year passed. tak semuanya indah-indah belaka. walaupun orang kata, masih lagi dalam tahun honeymoon. ;) tapi sampai la ni kami tak dan nak berhoneymoon. sob sob sob. maybe next year insyaallah.. with our baby! hehe


alhamdulillah, sepanjang setahun bersama, terlalu banyak 'payah' dan 'susah' yang terpaksa diharungi. betul, marriage is not easy. tapi kena sentiasa bersabar, sabar dan sabar. masih jauh lagi perjalanan yang kami harus harungi. makin hebat cabaran dan rintangan yang bakal menjelma..apa pun berharap dan berdoa yang terbaik tuk hubungan kami..insyaallah

"The most memorable people in life will be those who love u even when you are not lovable.they will be the one who walk in when the rest walk out.." ~ happy first anniversary my love.."



4 comments:

::~aFiFaHaNi~:: said...

teharu n speechless
u are right dear..smoga kekal smpai syurga~

sheschocoholic @ leeya said...

amenn...insyaallah.tq pipah..

Lilmai said...

Happy anniversary!!! semoga kekal ke akhir hayat... amin....

sheschocoholic @ leeya said...

tengkiu tengkiuuu!! ameenn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails