Monday, April 18, 2011

Rehat sebentar...no kit kat laa

Monday blues ke?

Entahlah..sejak preggy ni aku memang tak larat sangat nak drive jejauh..sejam setengah perjalanan pun aku rasa macam 7jam..


Everyweek kalau takde kelas aku memang balik kampung. Malas nak duk uma sensorang. Malas nak masak suma..kat kg adik n my mom yg masak..hehe

Rite now aku on the way nak ke upm sbb ada diskusi nak siapkan assignment..tapi dah sampai tol setia alam ni mata tak tertahan dah..so bentila sebelum anything bad happen. Dapat lelap 5min pun jadila kan..


Tonite my darling balik dari korea. Katanya muka dia dah macam RAIN. Hehe..muka mcm shah rukh khan perasan nak jadi RAIN..kasi can jela kan..



...................................................................

Berhati-hati dijalan raya..malang tidak berbau. Sian my big brother yg accident truck terbalik. Nasib baik dia xde pape..cuak kami dibuatnya..
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

2 comments:

aNIe said...

Hati2 memandu leeya... memang malang tak berbau... alhamdulillah adik leeya tak apa2...

~sheschocoholic~ said...

huhu..abang saya kak anie..katanya xde ape sgt..just luka2 cket je..itula..bahaya bila memandu ni..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails