Sunday, January 30, 2011

our breakfast with parents





semalam we visited my cousin, kak ita yang baru lepas bersalin di Muar, Johor. comeeeelllnyaaaa la baby mirza tu. pastu senyap je walaupun dikacau macamana pun takde nak nangis. yela, mirza tu pun maksudnya anak yang baik. memang baik je la baby tu.. hehehe


amik petua dan ilmu apa yang patut, kami terus gerak pulang. Hanya pergi balik hari je. My parents tido dirumah kami.


so pagi tadi, aku pun buatlah breakfast. my dad tengok, ape benda tu?? tapi as usual dia memang suka makan benda-benda western aku buat. hehe..




my sheperd pie


uh, aku suka sangat kentang lenyek tu..memang sedap la kentang jenis ni. buleh beli lagik. hehe



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails