Monday, January 3, 2011

first day @ school

Ehem!


Bebudak masuk sekolah hari ni. Sama la dengan aku juga. Masuk ke kelas dengan penuh tidak semangat dan tahap kemalasan yang sangat tinggi.. Huhu..seriusly moOd nak belajar tu tak datang-datang lagi..


Sampai rumah terus terlentang tido keletihan walhal bukan buat kerja berat ke ape. Tengah berkira-kira nak drop subject ape ni. Huhu...cuti lama memang buat semangat nak belajar terus malap.


Tapi rasanya lately ni semangat nak buat ape pun takde.. :(
Sent from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

aNIe said...

Leeya...kemana perginya semangat tu?

raihanmahpot said...

cik adik comel, boleh tak kirenye mengajar saye cmne mau letak benda2 yg "anda juga mungkin meminati ini.." tu? n also, i've been trying soooo hard, n many times oso..(ok tipu je tu) nak buat ads by nuffnang. tp still cant get to it? how?huhu...

sheschocoholic @ leeya said...

kak anie,

hehehe..tertinggal kat kelantan tu ari la akak.. ;)

sheschocoholic @ leeya said...

an,

aku reply dah kat blog ko..hehehe..kalau xleh juga..nnt aku try explain lagi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails