Thursday, January 13, 2011

End of cuti mengejut

Alhamdulillah..


My FIL dah discharge semalam petang. Walaupun darah tinggi dan kencing manis dah turun sedikit, tapi sakit-sakit lain masih belum betul2 pulih. Kena buat further treatment and scan. Hope FIL cepat sembuh..


Gambar di ambil sewaktu aku drive balik KL tghari td while husband lelap. husband dapat EL for two days. so kami balik pagi tadi after subuh. Kami singgah somewhere yg aku tak pernah pergi seumur hidup. hehehe..best! but will blog it in next entry.. Too tired maybe and still not in the mood.


I found out something yang melukakan hati. Walaupun aku mampu untuk senyum kembali tapi nak lupakan tu yang payah.


Buat hati bagai disiat-siat. Hmm... Mendidih kemarahan yang terpendam.



Ayat macam novel. Tak leh blah. Emosi ni kalau dilayan memang sakit dibuatnya kan?


................................



Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails