Monday, December 6, 2010

suka tukar baju???!!

hah????


tajuk saja bikin gempak. Tapi bukan nak publisiti murahan ye! ;)



aku suka tukar baju blog ni. Dari sejak mula berblog dan 'reti' nak tukar baju blog ni memang keraaaap sangat tukar.



hehehe..



agak-agak bosan dan rimas..terus tukar! dah la tu macam-macam kaler dan corak yang kiut miut ada..




besh je tengok. Takpe la kan...as long as tak susah sangat dan nampak menarik..haruslaaa tukar kan?? hehe



kat mana nak cari template yang menarik?? ala, incik google ada. type je nanti dia yang carikan! ;)


0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails