Wednesday, December 1, 2010

my first sem result

haiyyaaakkk!



tengah sibuk buat chocolate tetiba bunyi msg kat hp.



' salam..result dah kua.'




my classmate (akak ni amek phd) msg bagitau result dah kua. ape lagi! terus la zaaasss check.




dub dab dub dab




nervous habis!



risau sangat sebab ada dua subjek yang bermasalah. dan aku tak rasa boleh dapat goOd result.







alhamdulillah..






2 subjek dapat A.





subjek yang aku risau sangat fail dapat B+. huhuhu...okayla tu. Memang susah nak score dengan lecturer nih. Kerjanya masyaAllah! susah. it is like aku kena siapkan more than half of thesis untuk subjek nih. huhu..orang amik masa setahun kot nak siapkan separuh thesis. huhuhu..




Takpelah, at least subjek lain aku masih dapat A. bersyukur.. :)


masih ada 3 sem lagik.


chayyyookkkkk!!!!



2 comments:

alinac lover said...

tahniah ada juga A yer :)

smoga wat yg terbaik

jemput join GA yong yer

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

sheschocoholic said...

hi, thank u dropping by. sory baru perasan komen..thank u!

dah visit ur blog..menarikk!! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails