Wednesday, December 15, 2010

kelu lidah tidak terkata bilaaa..........

sila sambung ayat di atas ye!


hehe..


beberapa hari sejak kebelakangan ni sibuk melampau betul. Hari-hari keluar ke KL. Jalan jam buat kepala aku semak dan rimaasss. Yeah! sapa yang suka jam kan? seriesly aku tak boleh bayangkan kalau kena kerja di tengah KL yang sentiasa sibuk tu. ;(


Bila sibuk buat mood nak berblogging mati. maaf ya! huhu..



Lega akhirnya bila urusan visa adik setel. Esok pagi mereka akan terbang ke canada. Aiseh..jeles jeles. huhu



Hope selamat sampai dan yang pasti aku mahu ole ole dari adik aku tu sebab dah jadi drebar setelkan urusan dia. hahaha..handbag coach satu! lagi best kalau chanel! hahahaha..



hari ni sesuatu yang membuatkan aku terkedu berlaku. suspen je ek?



beberapa hari lepas husband dah 'offer' nak belikan lense tuk aku. Aku cam tak caya je memula..tapi layankan aje lah..bila dah terai test kat kedai plus usha harga..aku jadi macam.............


errr..sanggup ke nak 'labur' lagi duit tuk kamera nih..aku dah habis lebih 6k tuk dslr ni. Tapi memang aritu aku da cakap teringin nak ada 'teropong' baru... ;)



Bila husband dah beria aku pun teruja!! ;)



so kena laa terjah KL lagi pagi tadi. huhu..stress kepala hotak aku. Rasa nak beli heli jek. Nasib baik tak mampu. haha



kami bajet beli dua lens dalam 3k jek. satu UWA (ultra wide angle) dengan tele lens. Bila dah tambah itu ini maka haruslaaa jadi double. husband yang suh beli macam-macam. Aku cam nak juling bijik mata jugak laa..rasa sayang pulaakk duit tu walaupun bukan duit aku. hahahaha..



Tapi rasanya aku ni sayang duit orang lagi dari duit sendiri. Kalau duit sendiri memang tadak hal la..baik tak?? hehehe



finally dapat laa dua lense.. 10-20mm f3.5 sigma dengan 70-300mm nikkor. plus battery grip satu..hehe..dah lengkap habis dah kamera gua!



haapppppyyyyyy gilaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!



rasa macam jatuh cinta semula kat husband. hahahahaha



tapi sempat pulak dia buat ayat.. fuhh! duit beli lens tu dah macam duit hantaran ek. Buleh dah nak kawen lagi satu nih!


hamboiiiiiiiiiiiii!! kennoootttt aahh




by the way...










mana gambar kamera nya????




next entry bebeh!


;)

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails