Thursday, October 7, 2010

puhh puhhh!! semputtttt!!!




Hari-hari bukak blog. Hari-hari jengah blog orang. Hari-hari ada macam-macam idea nak tulis. Tapi entah kemana hilang semangatnya. Hilang terus idea. Kadang-kadang rasa macam nak pergi bercuti, tapi keadaan mungkin belum mengizinkan. Banyak sangat perkara yang difikir pun boleh bagi kesan buruk pada emosi dan fizikal.




dah daaaahhh..ayat atas tu macam nak jawab exam je skemanya. hahahaha..baru je submit paper midterm. tu la pasal kaann..dah jadi student balik cenggini laaa gayanya. Hish..kadang-kadang rasa cam nak cari je anak kucing comel-comel nak bela. Bosan or tensen leh memain dengan kucing. Nak dapat baby cam lambat lagi kan. huhuhu..tapi kang kalau kucing tu buat pe'el tak senonoh aku pulak jadi macam incredible hulk!




sebut pasal kucing, hati jadi membaraaaa je tengok blog orang len yang post gambar-gambar kucing diorang yang comel tahap ultraman diruang angkasa (begitu tinggi tahap kecomelan kucing2 mereka..hihihi). geraaaammmmm!!! nak je culik kucing-kucing diorang nih.hahahaha..




Kalau masa kat kampung dulu memang banyak kucing aku. Pernah sekali banyak dalam 18ekor kucing. Tapi bila dah lama-lama banyak yang mati. Dan sekarang hanya tinggal dua ekor. My dad dah 'pindahkan' kucing-kucing tu ke 'asrama'. hehehehe..sian taaauuu!!



tapi yelah, kat kampung tu karang sape pulak nak bela kan? my parents tu memanjaaang aje keluar.

(comel kaaann???huhuhu..nak cat nak catttt )


dah cite pasal kucing la pulaaaakkkkk!


haish.



humm..otak aku betul-betul tengah stuck. jam. blur. blank.



so i shud stop here.



will update later k.


..................................................................


satu perubahan yang maha dahsyat sedang berlaku pada aku. will story bout it! ;)




0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails